Ta hjälp med flytten

Det finns många sätt att göra en flytt från en bostad till en annan mer bekväm för sig, och det är genom att ta hjälp – men be inte dina vänner om detta för det är något som inte uppskattas, anlita en flyttfirma istället.

Flytthjälp i Stockholm ärflytta-flyttfirma något som blir allt populärare att anlita firmor för istället för att be vännerna. Och visst kan det vara en bra sak att göra om man vill bevara sin vänskap. Nyheter24 har nämligen listat en humoristisk artikel om varför det, rent faktiskt, suger att vara någon annans flytthjälp och visst ler man smått med tanke på den höga igenkänningsfaktorn man slås av när man läser den artikeln. Så för er vänskaps skulle helt enkelt: anlita flytthjälp från en bra firma istället. Men något som inte ska glömmas är det i alla fall finns en hel del saker som man själv måste hålla koll på vid själva flytten.

Att tänka på vid flytt

I Sydsvenskan kan man rapportera hur rut-tjänster säljer som aldrig förr och en stor anledning till detta är just att man numera kan få avdrag även för sin flytthjälp vilket man inte kunde förr. Men även om man bokar in en firma att sköta allt flyttande finns det en hel del saker kvar som du själv faktiskt måste så i. Vad man bland annat ska göra är att packa, adressändra, flytta eller byta abonnemang och också städ ur sin gamla bostad innan man lämnar över nycklarna till nästa boende – och allt sånt här finns listat hos Råd&Rön att läsa mer.