Boka fönsterputs och vinn tid

Är du en av dem som städar och städar men aldrig tycks bli färdig? Oavsett hur mycket tid städningen tar lyckas du ändå aldrig hinna med dina fönster. Det blir extra genant när solen lyser in eller när det är dags att sätta upp adventsljusstakarna. Skulle det inte vara härligt att slippa allt det där och vinna tid till annat?

Att putsa fönster är ett evighetsarbete och särskilt om du har en stor villa med flera våningar eller en stor och härlig punschveranda. Ju fler fönster desto mera arbete. Inför högtider av olika slag känns det dessutom ännu viktigare att rutorna är skinande rena. Det är ju meningen att du ska njuta av utsikten istället för att plågas av dåligt samvete. Som tur är finns det hjälp att få.

glasrutorAnlita fönsterputsare

Visste du att fönsterputsning är en av de mest populära ruttjänsterna när svenskarna anlitar servicetjänster av olika slag? Det är med andra ord fler än du som hellre gör annat än putsar rutorna. Behöver du fönsterputsning i Stockholms län erbjuder Servicelösningar professionell fönsterputsning till rimliga priser. Fönsterputsning är en bra karriärmöjlighet som liksom städning är ett fenomen som även sysselsätter städgurun Marie Kondo och något som alla måste ta itu med.

Varför ska man anlita fönsterputsare?

Enligt forskare är det en god idé att köpa lycka om det innebär att du köper mer fritid. En forskningsrapport från University of British Columbia och Harvard Business School visade nämligen att de 4500 personerna som studerades fick reducerade stressnivåer och blev lyckligare av att spendera pengar på hjälp med att hålla hemmet i ordning. Deltagarna fick en viss summa pengar att spendera varje vecka och de som köpte materiella saker istället för hushållsnära tjänster upplevde inga positiva effekter överhuvudtaget.

  • Slipp dåligt samvete
  • Vinn fritid
  • Bli lyckligare

Genom att spendera pengar på att anlita fönsterputsare och städhjälp får du mer tid över till fritidsintressen och att umgås med de människor du älskar. Anlita fönsterputsare, bli gladare och stressa mindre. Det är inte fult att outsourca en tråkig syssla för att vinna mer tid att njuta av livet, dessutom blir det så mycket bättre när proffsen gör det.