Mobiltrenderna som kommer bli allt större

Inför varje år försöker man spå det som kommer slå stort baserat på föregående år. Nu satsas det stort på mobilen och det finns mycket spännande som snart kommer att bli en självklarhet. Att shoppa från mobilen kommer snart alla att göra.

”När Facebook och Twitter tappar i betydelse för den yngre målgruppen, börjar appar för “instant messaging” bli plattformar där de unga konsumenterna gör sina val. För varumärken handlar “instant messaging” om att leverera upplevelser som är mer individanpassade och interaktiva. Då är också möjligheten till konvertering större.”

Citatet kommer från en artikel ur Resumé och är ett talande exempel på hur utvecklingen går framåt. Varumärkena svarar så snabbt att man nästintill börjar tro att de är ens vänner, och visst vill dem det. Vad som är intressant är när man ser tillbaka i backspegel och ser hur snabbt utvecklingen gått framåt. Förr var många rädda och osäkra på att handla från internet och nu känns det som om fler handlar från internet än i fysiska butiker för att man med bland annat företag som RefundMonster kunna få så bra rabatter som möjligt.

Mobilen är framtiden

953979-marketingVi människor skulle aldrig klara oss utan våra mobilen. Att det är så kan man snabbt även se på att alla trender pekar på att allt mer händer i mobilerna och vi människor bli mer vana av att sköta allt från mobilerna. Ta bara att vi förr hade svårt att läsa från våra telefoner till att vi nu utan problem gör det oh att detta även öppnar upp för en ny industri. Förutom Resume skriver Örebrotidningen och Mynewsdesk om de senaste trenderna som man tro kommer slå under året som du kan läsa mer av genom att klicka dig vidare på länkarna.